Pozovite nas na telefone: 
Mob: 069/751-192, 064/044-18-02   
Posetite nas: ul. Vojvode Šupljikca br.6, 11001 Beograd 

Ko sedi na Petrovoj stolici? I deo

Ko sedi na Petrovoj stolici? I deo


  • Izdavač: Gabriele - Verlag Das Wort
  • Godina izdanja: 2006
  • Format: 17 x 12 cm
  • Povez: plastificirane, tvrde korice
  • Broj strana: 202 strane
  • ISBN broj: 86-7939-021-6

  Cena:

cena 280 din.

Naručite odmah


Opis knjige

Senzacionalna lektira! Onaj ko već, s obzirom na vatikanski medijski spektakl počinje da sumnja kakve veze sve to ima sa Isusom, Hristom, biće ipak preneražen u kojoj meri učenje i struktura ove crkve direktno potiču iz paganskog kulta idola. Taj kult idola su zaogrnuli ogrtačem "hrišćansko" i tako su čovečanstvo vekovima vukli i vuku za nos. Crkva se grubo upliće, kako u život pojedinca, tako i u celokupni javni život - pod pretnjom večnim paklenim mukama svima onima koji joj se ne pokoravaju. Sve to nema ni najmanje veze sa Isusom, Hristom, sa Njegovim jednostavnim učenjem i sa prvobitnim prahrišćanstvom!

Prahrišćani današnjice objašnjavaju zloupotrebu imena Isusa, Hrista. U jednoj seriji radio-emisija širom sveta pretresaju pitanje: Šta se zapravo skriva iza Petrove stolice? Kako se u prošlosti predstavljala ta Petrova stolica? Kakve su njene namere? I šta još od nje možemo da očekujemo? Ova prva knjiga obaveštava Vas o sadržaju prvih pet radio emisija.Katalog

E-mail novosti prijava


Prijavite se na E-mail novosti i budite uvek u toku sa novim izdanjima, akcijama i dešavanjima u Internet knjižari Reč.Ime:
E-mail:


Email Marketing by TrafficWave.net