Pozovite nas na telefone: 
Mob: 069/751-192, 064/044-18-02   
Posetite nas: ul. Vojvode Šupljikca br.6, 11001 Beograd 

Celovito isceljenje

Celovito isceljenje 
----------------------------------------------------
Knjige koje temu: zdravlje, bolest i izlečenje objašnjavaju sa duhovnog aspekta kroz celovito isceljenje, duhovno lečenje molitvom i verom. 

Celovito Isceljenje - Isceljenje VeromDa li bolestan, da li zdrav - ova knjižica vam govori šta je u životu zaista važno. Kome je stalo do toga da svoje zemaljske dane ispuni dobrim smislom, da živi u miru sa samim sobom i sa svojim bližnjim i da iskusi snagu, koja leži u jednom zaista pozitivno usmerenom životu, taj će u ovoj knjizi naći neprocenjivu pomoć. Ako on ovo, što odavde spozna, primeni u svakodnevici, ići će slobodniji, miroljubiviji, zdraviji i srećniji kroz svoje zemaljske dane.  Po nekima može ova knjiga zaista da spasi život. 
OPŠIRNIJE..

  Cena: 

240 din.

Naručite odmah

Uzrok i nastanak svih bolesti - Ono što čovek seje to će i žeti

Uzrok i nastanak svih bolesti - Ono što čovek seje to će i žeti''U ovoj objavi Ja dajem pregled - kako je došlo do pada, kako su stvoreni prvi uzroci koji su onda za sobom povukli nove uzroke i posledice, jer tako su nastali patnje, nevolje, i bolesti. Istovremeno dajem i uvide u večne zakone Moga Oca i pokazujem kako čovek može sprečiti ili pravovremeno otkloniti uzroke, pre nego što oni postanu delotvorni: Ja pokazujem kako kroz ponašanje pojedinca posledice mogu biti ublažene ili otklonjene.'' Ova opsežna Hristova objava daruje potpuno nova znanja o vezama... 

OPŠIRNIJE..

  Cena: 

480 din.

Naručite odmah

Komplet paket Uzrok i nastanak svih bolesti Specijalna ponuda! Komplet - paket: knjiga Uzrok i nastanak svih bolesti plus 2 DVD-ja tv serijala Setva i žetva od 4 emisije koje objašnjavaju veličanstveno delo "Uzrok i nastanak svih bolesti" u mnogim pojedinostima o zdravlju i bolestima. Ovaj komplet sadrži još plus i besplatnu brošuru iz serije Poruke istine - Pomoć bolesnima i onima koji pate. 

OPŠIRNIJE..

  Cena:


Naručite odmah

Katalog

E-mail novosti prijava


Prijavite se na E-mail novosti i budite uvek u toku sa novim izdanjima, akcijama i dešavanjima u Internet knjižari Reč.Ime:
E-mail:


Email Marketing by TrafficWave.net