Pozovite nas na telefone: 
Mob: 069/751-192, 064/044-18-02   
Posetite nas: ul. Vojvode Šupljikca br.6, 11001 Beograd 

Reinkarnacija e-knjiga

  Cena:


Naručite odmah


Opis knjige

Na jedan istraživački i kritički način prosuduju se grčki i latinski tekstovi Biblije, koncilska dokumenta i dela raznih crkvenih otaca koji dokazuju da je reinkarnacija bila prahrišćansko učenje.

Govori se o tome kako i zašto je nestalo znanje o reinkarnaciji duše iz učenja crkve i time i iz svesti hrišćanskog zapada. Prahrišćansko učenje sa učenjem o reinkarnaciji daje nam odgovore na pitanje o patnji i smrti, o smislu života na Zemlji i o životu posle ovog života.

Naš nebeski Otac poklonio nam je slobodnu volju. Zato smo mi odgovorni za ono što činimo i za ono što ne činimo: naše je da ono što smo u prethodnim životima posejali i požnjemo, ukoliko se ne preobratimo. Nije Bog onaj koji nas kažnjava, već smo to mi sami. On samo dopušta posledice uzroka koje smo sami postavili. Zemlja i ljudski život, videni u ovom svetlu, nisu dakle, ni prokletstvo, niti naša poslednja stanica.

Katalog

E-mail novosti prijava


Prijavite se na E-mail novosti i budite uvek u toku sa novim izdanjima, akcijama i dešavanjima u Internet knjižari Reč.Ime:
E-mail:


Email Marketing by TrafficWave.net