Pozovite nas na telefone: 
Mob: 069/751-192, 064/044-18-02   
Posetite nas: ul. Vojvode Šupljikca br.6, 11001 Beograd 

Izvod iz knjige Ovo je Moja Reč

Izvod iz knjige Ovo je Moja Reč

  Cena:


Naručite odmah


Izvod iz knjige Ovo je Moja Reč

Ova knjižica nije samostalno izdanje, već služi kao vodič - ona čitaoca uvodi u jedno jedinstveno delo, u knjigu kakve do sada nije bilo: moćno delo Hristovog otkrivenja 'Ovo je Moja Reč'.  Hrist, Sin Božji, koji je u Isusu iz Nazareta živeo i učio na Zemlji, ponovo govori nama ljudima preko usta proroka. On Sam nam tumači kako je kao Isus uistinu živeo, šta je poučavao i kako je postupao - i više od toga.  Ovi izvodi iz teksta čitaocu daju mogućnost da upozna opširno delo 'Ovo je Moja Reč'.

Jevanđelje Isusovo

U ovoj brošurici nalaze se izvodi iz Isusovog Jevanđelja "Ovo je Moja Reč". U njoj možete naći detalje iz Isusovog zemaljskog života, detalje iz učenja Isusa, Hrista, opis Hristovog spasiteljskog dela, o prahrišćanstvu pre 2000 g., i odlomke o tome ko je bio Isus i ko je Hrist.

Isus nikad nije bio oženjen

"Nisam nikad bio oženjen... Venčanje je, međutim, zavet vernosti s bližnjim pred Bogom, kojim dvoje ljudi odlučuju da da ostvaruju božanske zakone i da zajedno vode čist i Bogom ispunjen život... Kao Isus, to jest kao Sin čovečiji, morao sam doživeti i ovo iskustvo povezanosti sa ženskim rodom, kako bi ga razumeo i mogao mu pomoći. Kao Isusu iz Nazareta negovao sam duboku i čistu povezanost sa ovom ženom koja je Mome biću bila veoma bliska.."